Alles over mezelf

Meer te weten komen? Dat kan het beste in real life.

Lees meer

Leon Murray

Hey, Mijn naam is Leon Murray. Al sinds 2006 ben ik fitness coach.

Trainer

Leon Murray

Mijn naam is Leon Murray. Door de ambitie om mensen beter te maken ben ik gestart met Fitpack PFC. Voor mij staat het lichaam voorop als belangrijkste 'tool' in het leven. Zonder een fit en gezond lichaam kunnen we niet functioneren. Sinds 2006 ben ik actief als fitness instructeur, waarvoor ik later in 2009 de nodige certificaten behaalde om nog een stap hoger te coachen.

Door een diversiteit aan cliënten is Fitpack gegroeid in verschillende trainingsmethodes. Dankzij het samenwerken met hardlopers, fietsers, voetballers, roeiers, volleybalsters en militairen in opleidingen kennen wij vele kneepjes van het vak. Met ondertussen al 10+ jaar ervaring werden we gepusht om mee te ontwikkelen met hedendaagse innovatie en sportprestaties.

Het Bedrijf

Fitpack PFC

Bij Fitpack gaan we op een professionele maar ontspannen manier te werk. Na de kennismaking wordt een trajectplan gebaseerd op het verleden en de doelstellingen van de sporter. 2 weken na de start van het traject is het schema aangepast aan de noden van de klant. We streven telkens naar een plezierige sport ervaring, die wel eens pittig mag zijn. Sporters worden wekelijks gewogen, gemeten en verkrijgen feedback omtrent hun vooruitgang.Iedereen is verschillend en daarom staat maatwerk bij ons centraal.

Recensies

Wat klanten zeggen

Ik sport inmiddels een aantal jaar met Leon, om meerdere redenen. Hij weet precies wat goed is voor het lichaam en welke training hij bij welk doel moet geven. Hij wisselt telkens af waardoor het lichaam niet aan één bepaalde training  gewend raakt en het dan geen effect meer heeft.
- Vannessa
Fitpack (Leon) weet mij altijd weer de juiste richting te geven aan wat ik wil bereiken. Als je op fanatieke, leuke, gezellige, sportieve en motiverende wijze je doel(en) wil bereiken moet je echt bij Fitpack (Leon) zijn. Kortom geweldig!
- Mireille
Ik vind het heel leuk om met iemand te trainen met wie ik ook kan lachen. Naast mijn werk en gezin is sport echt mijn ontspanning en dan is het extra fijn als ik niet hoef na te denken over mijn oefeningen en dat met zo'n behulpzame Personal Trainer mag werken!
- Vannessa

Contact

Meteen starten?

Wil je niet te lang wachten en meteen aan de slag? Wil je nog snel 'skifit' geraken voor het skiverlof? Wil je over korte of lange termijn een marathon afwerken? Bij Fitpack kan je 6 dagen per week terecht. We trachten snel & flexibel te handelen, zodat er een sportsessie in ieders agenda past!