Trainen? Dat kan op allerlei manieren

Conditie-, krachttraining of crossfit?

Lees meer

Overzicht

Hoe werken we?

Bij Fitpack zijn we vooral gefocust op het leveren van een persoonlijke aanpak. Iedere training heeft andere doeleinden. Naast een volledige Personal Training zijn er ook een tal van 'gemaakte' work-outs. Voor ieder is er dus een gepaste manier , om de juiste spieren te laten werken. We bespreken telkens het verloop, en passen indien nodig aan. Dàt, is het voordeel van 'Personal Training'.

Personal Training

Geen afgesprinte, voorgemaakte of verouderde schema's. Personal training is ook écht persoonlijk. We kijken naar het individu, raadplegen het fysieke verleden en bespreken een zo optimaal mogelijk programma. We garanderen dat uw schema 100% op maat gemaakt is. Met een wekelijks overleg spelen we kort op de bal én zijn we snel bij tekortkomingen en blessurepreventie! Hierdoor kan u zonder zorgen optimaal sporten.

Extreme Fit

Dankzij de HIT methode zorgt Extreme Fit voor een héél andere ervaring dan klassieke 'fitness'. HIT ( of High Intensity Training) is voornamelijk bekend van CrossFit. Hierdoor is je sessie kort, maar opbouwend intensief. Je krijgt nét niet genoeg tijd om volledig te herstellen, zodat je volgende oefening aansluitend en iets zwaarder is. Hierdoor ben je snel aan het sporten, en verbrand je maximaal. Maar, je werkt dus tegen vermoeidheid en bent na de training snel terug gerecupereerd!

Spinning

Een ideale manier op vet te verbranden is spinning. Vaak in groep overheerst een positieve Peer Pressure zodat je bijna automatisch grenzen gaat verleggen. De weerstand pas je zelf aan, en jij kiest dus op welk niveau je sport. Door een afwisseling van staand en zittend, snel of traag en hoge of lage weerstand brengen we het lichaam in hoge verbrandingsmodus. Tijdens een sessie verbrand je binnen 50 minuten totwel 500 calorieën !

Bootcamp

Train jij graag in groep? Heb je graag andere mensen rond jou en bouw je een kleine community op? Tijdens onze Bootcamp proberen we telkens een leuk groepje bij elkaar te krijgen. In een combinatie van kracht- en conditieoefeningen stellen we een variatie van oefeningen op die iedereen kan uitvoeren. Vaak zijn deze oefeningen gebasseerd op het type van groepje waar we mee werken.

35.432

Calorien verbrand

853

Kilo gelift

35

tevreden klanten

843 km

Kilometers spinning

Voedingsadvies

Voeding is de benzine in de motor van ons lichaam. Ons voedingspatroon heeft invloed op uw lichaam, maar ook op uw gemoedstoestand. Vele willen graag gezond eten, maar weten eigenlijk niet hoe dat nu écht moet.. Wij adviseren u graag in functie van de manier van trainen.

Blessurepreventie

Blessures zijn niet leuk maar helaas niet altijd te voorkomen. Om de kleine pijntjes te verhelpen of te voorkomen dat het een blessure wordt, kan er shock  therapy toegepast worden. Sportmassage, deep tissue reliëf, foam roaler, kinesiologie of een combinatie van behandelingen. Bij een trauma wordt men geadviseerd een fysio te raadplegen

Battle Rope

Battle Rope is is een HIIT waarbij je met behulp van een touw verschillende oefeningen met het bovenlichaam doet. Je hartslag gaat hierbij snel omhoog, iets wat een pre is bij een HIIT. Door je hartslag zo snel mogelijk te laten zaken en de oefeningen te herhalen gaat je metabolisme omhoog en krijg je een snellere vet verbranding.

Battle Rope is er voor iedereen, of je een ervaren sporter bent of een beginner dat maakt niet uit. Iedereen kan er profijt van hebben. Wil je betere conditie, fysiek sterker worden of je algehele sportvermogen vergroten dan is Battle Rope zeker iets voor jou.

TRX

TRX training is een work-out waar getraind wordt met het TRX suspention systeem. Een training waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt als weerstand, alle facetten van fitness worden hierbij getraind. Kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit, core-stability en flexibiliteit. Om gevarieerd te trainen is het TRX systeem goed te combineren met andere vormen van training.

vO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact

Meteen starten?

Wil je niet te lang wachten en meteen aan de slag? Wil je nog snel 'skifit' geraken voor het skiverlof? Wil je over korte of lange termijn een marathon afwerken? Bij Fitpack kan je 6 dagen per week terecht. We trachten snel & flexibel te handelen, zodat er een sportsessie in ieders agenda past!